8 mei: open training voor jeugd!

Tijdens de open training is alle jeugd met een basisschoolleeftijd welkom om kennis te maken met de voetbalsport en met onze vereniging. Naast voetbaltraining krijgen de deelnemers ook een rondleiding door het clubgebouw.

Met een shirtje, een korte broek en sportschoenen kun je zo mee doen. Heb je geen voetbalschoenen? Geen probleem, dan gebruik je je sportschoenen.

De open training is op woensdag 8 mei van 14.00 – 16.00u. Wil je meedoen? Stuur dan een mail met je aanmelding naar voorzitterjeugd@rksvnuenen.nl. Het sportcomplex bevindt zich aan de Pastoorsmast in Nuenen. Ouders zijn van harte welkom te blijven kijken, maar dat hoeft niet.

LET OP: dit geldt alleen voor de jongens/meisjes die nog niet zijn aangemeld via Sjors Sportief!