Beheer Kantine met ingang van het komend seizoen

Beste leden,

Namens het bestuur willen wij jullie mededelen dat het contract met Bart en Marina omtrent het beheer van de kantine afloopt. Gesprekken hebben niet geleid tot een verlenging. Bart en Marina gaan dus per 30 juni 2019 stoppen. We willen hen danken voor de afgelopen jaren, waarin zij met veel inzet en eigen inbreng de kantine hebben beheerd.

Uiteraard zijn we op dit moment drukdoende om nieuwe enthousiaste mensen te zoeken die de kantine willen beheren met ingang van het komende seizoen. Het beheer van de kantine is een uitdagende taak om het middelpunt te vormen van het kloppend hart van onze vereniging, de kantine.

We zoeken dus een nieuwe kantinebeheerder (ster) of evt. een stel wat invulling aan deze vacature wil(len) geven.

Daarnaast zijn wij op zoek naar enthousiaste (klant)vriendelijke vrijwilligers die bij ons in de kantine willen komen helpen. Dit kan zijn op trainingsavonden, maar ook op wedstrijddagen, evenementen en toernooien.

De werkzaamheden komen op het volgende neer:
•Koffie en thee zetten en serveren
•Frisdranken serveren
•Bier tappen
•Chips/snoep verkopen
•Broodjes smeren
•Warme snacks klaarmaken/frituren

Of je nu elke week, of 1 x per maand kunt, alle hulp is bij ons welkom! Voel je er iets voor om ons “kantine-team” te komen versterken? Neem dan contact op met een van de bestuursleden of stuur een mail naar : lawrence@sc-consultancy.eu

Bestuur RKSV Nuenen