Dag clinics in herfstvakantie bij PSV

Wil jij in de herfstvakantie een dag trainen als een Champions Leaguester in opleiding? Boek dan nu een PSV Dagclinic! Leden van Amateur Partners van PSV (Amateur Partner Card moet geactiveerd zijn) krijgen 5% korting. Kijk voor meer informatie en boekingen op PSV.nl/soccerschool. (RKSV Nuenen is Amateur Partner van PSV)

Champions League
De hele dag staat in het teken van de Champions League. Je kunt tijdens de Dagclinic op De Herdgang op de foto met de door PSV gewonnen Europa Cup I (de voorloper van de Champions League), je voetbalt met de echte Champions Leagueballen, die PSV ook gebruikt en je krijgt na afloop van de dag een bijzonder Champions Leaguecadeau mee naar huis.

Speerpunten
Daarnaast train je natuurlijk een dag lang op De Herdgang volgens de trainingsmethoden, visie, coaching en begeleiding van de PSV Jeugdopleiding.

De dagclinics vinden plaats van 15 t/m 18 oktober en zijn voor voetballers (jongens en meisjes) in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Iedereen die het leuk vindt een dag te trainen als echte PSV’er is welkom.

Wat krijg je en wat kost het?
Deelname aan deze onvergetelijke dag kan vanaf € 99,- en is inclusief:
– Professionele trainingssessies
– PSV Soccer School-shirt
– PSV goodiebag + bidon
– Sportlunch op de Herdgang
– Certificaat van deelname
– PSV Giftcard t.w.v. € 10,-

RKSV Nuenen
Sportpark Oude Landen
Pastoorsmast 14
5673 TD Nuenen

Postadres:
RKSV Nuenen
Postbus 199
5670 AD Nuenen

Telefoon: 040-2833254
040-2833944
KNVB Nummer:
BB-JG-55E