Download de Voetbal.nl app

De Voetbal.nl app, live & kicking  

De nieuwe Voetbal.nl app is online gegaan. Vanaf nu kunnen alle voetballiefhebbers met de nieuwe app aan de slag. Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamer-indelingen en nog veel meer. 

Hoe kom je aan de app?

Alle leden en toeschouwers van RKSV Nuenen kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app en wel op de volgende manier:

Download de app in de App-store of Play-store op je telefoon. Log daarna in met je e-mailadres. Als je lid bent van RKSV dan moet voor het persoonlijke programma dit e-mailadres overeen komen met het adres dat bij de club bekend is. Blijkt dat jouw juiste e-mailadres niet bekend is bij  RKSV Nuenen, stuur dan een mailtje naar  ledenadministratie@rksvnuenen.nl om je goede adres door te geven.

Log je als lid van Nuenen  met en onbekend e-mailadres dat dus niet bekend is bij de club, dan word je als ‘toeschouwer’ gezien en is er in de app dus geen directe link met de club. Leuke en vooral nuttige functies in de app, zoals je aanwezigheid bij wedstrijden worden dan niet getoond.

Ouders, opa’s en oma’s kunnen uiteraard ook gebruik maken de Voetbal.nl app en zo onder andere hun favoriete spelers, teams en clubs volgen.

RKSV Nuenen
Sportpark Oude Landen
Pastoorsmast 14
5673 TD Nuenen

Postadres:
RKSV Nuenen
Postbus 199
5670 AD Nuenen

Telefoon: 040-2833254
040-2833944
KNVB Nummer:
BB-JG-55E