GEZOCHT : Nieuwe leden voor Commissie Senioren

Beste leden,

De huidige Commissie Senioren (Jan Nijssen, Peter Martens en Joost Heijnen) stopt ermee aan het einde van dit seizoen.

Wij zoeken dus naar opvolgers.

Commissie Senioren is verantwoordelijk voor de niet selectie mannenteams binnen de vereniging: N4 t/m N12 plus Veteranen.
Zoals momenteel ingeschat, zou een nieuw drie- of viermanschap ideaal zijn onder een tijdbesteding van ongeveer 5 uur per week (te verdelen over deze drie of vier leden).
Let op: zoals nu beoogd, is de voorzitter van Commissie Senioren voortaan geen lid meer van het bestuur van RKSV Nuenen (dit beperkt de te besteden tijd aanzienlijk).
Het betreft vooral operationele en coördinerende taken.
Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt in de aanloop/opstart van een nieuw seizoen (april / augustus).
Conceptlijst van werkzaamheden en aandachtsgebieden:

•  jaarlijkse coördinatie van teamindeling en -opgaaf
  •  jaarlijkse coördinatie van teaminschrijving bij KNVB vwb competitie en beker (via Bestuurssecretaris)
  •  jaarlijkse input trainingsschema inclusief tussentijdse wijzigingen (via Wedstrijdbureau)
  •  facilitering teams: ballen, kooien, materialen (via Beheer), tenues/tas inclusief jaarlijkse uitigfte en inname (via Werkgroep Kleding)
  •  coördinatie sportparkdienst (jaarschema wordt opgesteld door wedstrijdbureau op basis van teamindeling en speelkalender) inclusief evt zondagbegeleiding en muntenbeheer
  •  coördinatie fluiten op zaterdag (jaarschema wordt opgesteld door wedstrijdbureau op basis van teamindeling en speelkalender) inclusief herinneringsmails en evt schorsingen
  •  aan- en afmelden van nieuwe en bestaande leden binnen CS (via Ledensecretariaat)
  •  coördinatie VOG binnen CS (via VCP)
  •  coördinatie spelerspassen binnen CS (via Bestuurssecretaris)
  •  najagen achterstallige contributie en boetes binnen CS (via Ledensecretariaat)
  •  coördinatie van overkomende jeugd (via Jeugdcommissie)
  •  leidersvergaderingen
  • budgetbeheer (jaarbegroting is ongeveer EUR 5k, grotendeels muntenbeheer)
  •  aanspreekpunt speciaal richting werkgroep clubscheidsrechters
  •  aanspreekpunt voor alle teams en aanverwante afdelingen/commissies gedurende het seizoen
  • bijhouden vrijwilligerslijst en teamlijsten (ook tbv vrijwilligersavond, VOG etc)
We zullen ongetwijfeld nog wat vergeten zijn, maar dat komt tzt nog wel aan de orde.

Wij horen graag van jullie! In juli 2017 houden we ermee op..

Joost Heijnen
06-19267827