Gezocht: Voorzitter Commissie Senioren

Zoals jullie weten is de Commissie Senioren vanaf einde vorig seizoen formeel onbemand. Er is herhaaldelijk tot vervanging opgeroepen zowel per mail als per website als in de wandelgangen, helaas nog zonder succes.

Joost Heijnen heeft het werk van de commissie informeel doorgezet, omdat de club dat nodig had en heeft.

De job is overigens (veel) geringer dan voorheen, omdat wedstrijdsecretariaat en wedstrijd- en trainingszaken nu zijn ondergebracht in het Wedstrijdbureau.
En: Coördinator Senioren is na de bestuursvernieuwing  (per mei 2018)  geen bestuursfunctie meer.

Eigenlijk betreft het slechts nog een coördinatorrol tbv 12 teams (net zoals we ook jeugdcoördinatoren hebben voor JO19, JO17 etc).

Op basis van de ervaringen dit seizoen is de werkbelasting hooguit 1 a 2 uur per week gemiddeld, met piekjes aan het einde van het seizoen (voorbereiding nieuwe seizoen) en aan het begin van het nieuwe seizoen (opstarten).

Wie is bereid om deze taak per einde huidige seizoen van Joost over te nemen.

Taken Voorzitter Commissie Senioren

– teamindeling/inschrijving
– linking pin mbt kleding
– coördineren overkomende jeugdteams
– linking pin mbt materialen
– linking pin mbt wedstrijdbureau
– linking pin mbt contributie/boetes
– linking pin mbt VOG
– bijhouden overzicht vrijwilligers/contactpersonen Senioren
– organiseren leidersvergaderingen (2x per jaar).

Het is vooral een kwestie van dingen regelen en coördineren, op het moment dat dat nodig is. Het merendeel kan per telefoon/email/app. Iedereen kan dit eenvoudig in zijn/haar eentje doen,  maar een koppel of driemanschap is ook prima natuurlijk. Net zo gezellig. En je leert de club goed kennen!

“Ik ga er aan het einde van dit seizoen echt mee ophouden, dan heb ik het 4 jaar met veel plezier gedaan”.  Joost Heijnen