Hoofdsponsor Veldsink tekent nieuw contract

Onder toeziend oog van het bestuur van de Stichting Vrienden van RKSV Nuenen en van vele anderen, tekende Henri Veldsink, directeur Veldsink Adviesgoep, afgelopen zaterdag een nieuw driejarig contract als hoofdsponsor van RKSV Nuenen.

We zijn erg blij dat Veldsink Adviesgroep zich opnieuw voor drie jaar als hoofdsponsor aan onze club bindt en dat hun zeer substantiële bijdrage het voor ons mede mogelijk maakt  onze doelstelling iedereen te kunnen  laten voetballen bij RKSV Nuenen te verwezenlijken.

Naast de ondertekening van het nieuwe contract, schenkt Veldsink Adviesgroep ook 90 presentatie

poloshirts aan de club.

In een eerder stadium (kampioenschap Nuenen 1 seizoen 2015-2016) Schonken zij ook al een cheque ter waarde van €2500,- aan de club; dit bedrag wordt op goed besteed aan de op dit moment lopende opleiding voor jeugdtrainers.