Instromen of proeftrainen bij Sport en Spel

Staat jouw kind van vier jaar ’s ochtends op met een voetbal en zou je hem of haar graag laten voetballen bij onze club? Of heeft jouw buurmeisje binnenkort alle zwemdiploma’s op zak en mag zij dan ‘eindelijk’ op voetbal? Of twijfelt jouw neefje juist nog tussen hockey, judo, tennis en voetbal? Zaterdag 24 februari gaat de tweede helft van het buitenseizoen van Sport en Spel van start. Dat is dus een mooi moment om in te stromen of om vrijblijvend een aantal proeftrainingen te volgen. Bij Sport en Spel is plaats voor kinderen die geboren zijn in het jaar 2011, 2012 of 2013.

Sport en Spel
Bij Sport en Spel, speciaal voor kinderen tot en met zes jaar, maken jongens en meisjes op een leuke manier kennis met de voetbalsport, spelplezier en ontwikkeling van het kind staan altijd voorop. In kleine teams, met teamnamen als FC Barcelona, PSV en Real Madrid, leren kinderen de bal beheersen en krijgen ze inzicht in het spel. Ze leren onder meer dribbelen, schieten, passen en verdedigen. En uiteraard eindigt iedere training met een echt partijtje!

Informatiebijeenkomst
Voetbal is voor iedereen, dus kinderen van elk niveau zijn welkom. RKSV Nuenen organiseert op woensdag 21 februari een informatiebijeenkomst voor ouders van kinderen die geïnteresseerd zijn in Sport en Spel. Tijdens deze avond wordt onder meer uitgelegd wat spelers en ouders kunnen verwachten en wat de kosten zijn.

Aanmelden
Aanmelden voor de informatiebijeenkomst op woensdag 21 februari kan door een e-mail te sturen naar Nicole Kierkels, coördinator Sport en Spel (sportenspel@rksvnuenen.nl). Vermeld daarin voornaam, achternaam en geboortedatum van het kind.

RKSV Nuenen
Sportpark Oude Landen
Pastoorsmast 14
5673 TD Nuenen

Postadres:
RKSV Nuenen
Postbus 199
5670 AD Nuenen

Telefoon: 040-2833254
040-2833944
KNVB Nummer:
BB-JG-55E