Jeugdtrainers gezocht!!

HOOFDTRAINER JO-17
Voor het voetbalseizoen 2018/2019 is RSKV NUENEN op zoek naar een ervaren & enthousiaste Hoofdtrainer voor de JO17-1 uitkomend in de 3e divisie KNVB.

Onze missie:
–  RSKV NUENEN biedt voetbalplezier voor jong & oud en met sportieve ambitie op alle niveaus

Onze visie:
– Bij RKSV NUENEN is plezier, het leren voetballen en onderling respect een gezamenlijk doel
– RKSV NUENEN biedt diverse voetbalvarianten voor een brede doelgroep, te weten veteranen, senioren, dames, meisjes, spelers in alle jeugdcategorieën
– Bij RKSV NUENEN spelen selectieteams met zoveel mogelijk eigen opgeleide jeugd op een zo hoog mogelijk niveau. (ambitie minimaal divisie niveau).

Om onze missie/visie te realiseren geven wij veel aandacht aan onze jeugdspelers & trainers. RKSV NUENEN leidt op volgens een zelfstandig ontwikkeld opleidingsplan. De trainers en spelers worden hierbij sterk ondersteund door de TC.

Wij zoeken personen die voldoen aan onderstaande criteria:
– In het bezit van minimaal TCIII Jeugd (UEFA C)
– Gedegen voetbalachtergrond als speler/trainer
– Personen die het ontwikkelen van talent als doel hebben.
– Uitdragen en bewaken van normen & waarden
– Communicatief sterk
– Enthousiast & Verbindend
– Verzorgt de trainingen op de dinsdag en donderdagavond en facultatief op de maandag
– Verzorgt de wedstrijd coaching
– Neemt deel aan structureel trainersoverleg

Wij bieden:
Buiten het werken in een leuk, gezellig en deskundig team bieden wij:
– Werken op een fantastische accommodatie met 3 gras- en 3 kunstgrasvelden & gezellige kantine.
– Gezellige, ongedwongen en ontspannen sfeer.
– Goede begeleiding door onze Hoofd Opleidingen en Hoofd Jeugd Opleiding.
– Een goede voetbalcultuur.
– Een jeugdafdeling in ontwikkeling.
– Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Indien uw interesse is gewekt voor deze functie bij RSKV NUENEN stuur dan uw voetbal CV en korte motivatie naar Theo Hermens, Hoofd Opleiding RKSV Nuenen.
Email: hoofdopleidingen@rksvnuenen.nl

***********************************************************************************************************************************************

ASSISTENT-TRAINER JO19-1 en ASSISTENT TRAINER JO15-2
Voor het voetbalseizoen 2018/2019 is RKSV NUENEN op zoek naar een leergierige, enthousiaste & ambitieuze assistent trainer voor de JO19-1 uitkomend in de 3e divisie KNVB.

Onze missie:
– RKSV NUENEN biedt voetbalplezier voor jong & oud en met sportieve ambitie op alle niveaus

Onze visie:
– RKSV NUENEN biedt diverse voetbalvarianten voor een brede doelgroep, te weten Veteranen, senioren, dames, meisjes, spelers in alle jeugdcategorieën
– Bij rksvnuenen spelen selectieteams met zoveel mogelijk eigen opgeleide jeugd op een zo hoog mogelijk niveau. (ambitie minimaal divisie niveau).

Om onze missie/visie te realiseren geven wij veel aandacht aan onze jeugdspelers & trainers. RKSV NUENEN leidt op volgens een zelfstandig ontwikkeld opleidingsplan. De trainers en spelers worden hierbij ondersteund door de TC.

Wij zoeken personen die voldoen aan onderstaande criteria:– Bij voorkeur in het bezit van minimaal TCIII Jeugd (UEFA C) of anders studerend hiervoor.
– Gedegen voetbalachtergrond als speler/trainer
– Personen die het ontwikkelen van talent als doel hebben.
– Uitdragen en bewaken van normen & waarden
– Communicatief sterk
– Enthousiast & Verbindend
– Ondersteunt bij de trainingen op de dinsdag en donderdagavond
– Ondersteunt bij de wedstrijd coaching
– Neemt deel aan structureel trainersoverleg

Wij bieden:

Buiten het werken in een leuk, gezellig en deskundig team bieden wij:
– Gezellige, ongedwongen en ontspannen sfeer
– Goede begeleiding door onze Hoofd Opleidingen en Hoofd Jeugd Opleiding.
– Een goede voetbalcultuur
– Een jeugdafdeling in ontwikkeling
– Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen

Indien uw interesse is gewekt voor deze functie bij RKSV NUENEN stuur dan uw voetbal CV en korte motivatie naar Theo Hermens, Hoofd Opleiding RKSV Nuenen.
Email: hoofdopleidingen@rksvnuenen.nl