Sportparkdienst zaterdag jeugd

Op basis van de reglementen van de KNVB zijn voetbalverenigingen verplicht om voor thuiswedstrijden een zogenaamde wedstrijdcoördinator aan te stellen.

Bij thuiswedstrijden is onze wedstrijdcoördinator aanwezig in het wedstrijdsecretariaat. Deze persoon draagt zorg voor de opvang van de scheidsrechters, de opvang van de trainers/leiders, ondersteunt bij het invullen/verwerken van de digitale wedstrijdformulieren, reikt eventueel sleutels uit van kleedlokalen en is het aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen.

Dit houdt ook in dat wanneer er onverhoopt problemen mochten ontstaan de wedstrijdcoördinator de aangewezen persoon is om bemiddelend en/of handelend op te treden; met andere woorden men dient naar hem te luisteren en zijn beslissing te respecteren.