Langjarige sponsor uit z’n jasje gegroeid!

Verkeersopleiding Von Kriegenbergh naar groter pand.

Een van onze sponsors van het eerste uur, Verkeersopleiding Von Kriegenbergh is verhuisd van de Weverstraat naar Spegelt 1.

De nieuwe locatie biedt een veelvoud aan ruimte ten opzichte van de vorige en de inrichting is nu ook state-of-art naar de techniek van deze tijd. Ook is er nu ruimschoots de mogelijkheid alle leswagens, motoren en aanhanger overdekt te stallen.

25 mei vond de officiële opening plaats. Veel relaties, waaronder ook uw Stichting, feliciteerden Vinnie en Corrie, Nicole, Erwin en William met deze nieuwe stap, noodzakelijk gevolg van de grote groei in de regio waarin de rijschool zich mag verheugen.

Actie voor leden van de RKSV wordt gecontinueerd

Leden van de RKSV, die bij Verkeersopleiding Von Kriegenbergh een auto- of motorpakket afnemen sponsoren daarmee ook de voetbalclub!