Lidmaatschap Supportersclub RKSV Nuenen 2019.

De supportersclub opereert als zelfstandige stichting binnen de RKSV Nuenen en heeft als doelstelling:

-Verstevigen van de onderlinge band tussen de supporters en de vereniging en deze op een positieve wijze naar buiten brengen
-Ondersteuning bieden aan activiteiten van en voor de leden van onze vereniging, waaronder:
-Het geven van een financiële bijdrage aan activiteiten van de jeugdafdelingen (bokaal pupil van de week, de kampioenen dag,
Sinterklaasmiddag voor de kleinsten);
-Het verstrekken van consumptiebonnen aan kampioensteams van de senioren afdeling en de bokalen voor alle kampioensteams bij de
jeugd;
-Ondersteuning van de activiteiten commissie;
-Incidentele ondersteuning busvervoer bij verre uitwedstrijden;
-Het organiseren van de “rik wedstrijden “ op de vrijdagavond in de wintermaanden.

Lidmaatschap:

Om bovengenoemde activiteiten mogelijk te maken zijn wij afhankelijk van Uw financiële bijdrage.
Al vanaf EUR 10,00 ( meer is natuurlijk ook van harte welkom ) bent U lid van onze supportersclub. Hoe meer leden en bijdragen des te meer kunnen wij ondersteuning bieden aan activiteiten binnen de RKSV Nuenen.

U kunt bijgaand formulier inleveren bij Antoon Hurkmans, Peter van Hout of Gerton van Leenders.
Overmaken kan ook en is zeker zo makkelijk naar rekening nummer:NL 44 ABNA 086.40.84.692 t.n.v. Supporters club RKSV Nuenen o.v.v. Contributie 2019.
Supportersclub inschrijfformulier 2019 GvL

Bestuur Supportersclub.