LEEUWINNEN VOETBAL FESTIVAL BIJ RKSV NUENEN

De jacht van de Oranje Leeuwinnen gaat door. Voor de tweede keer in de geschiedenis gaan onze vrouwen naar het WK dat wordt gespeeld in Frankrijk. En daar zijn wij trots op!
Daarom organiseren we rondom het WK een Leeuwinnen Voetbalfestival. De kans om samen met andere meiden te voetballen, plezier te maken en je een Oranje Leeuwin te voelen. Het Leeuwinnen Voetbalfestival is voor alle meiden van 10 tot 15 jaar, zowel voor meiden die al op voetbal zitten als meiden die (nog) niet voetballen. Het Leeuwinnen Voetbalfestival wordt op verschillende locaties in Nederland georganiseerd, waaronder bij RKSV Nuenen. De Oranje Leeuwinnen zijn natuurlijk druk bezig met de voorbereidingen op het WK en zullen daarom niet aanwezig zijn tijdens de Leeuwinnen Voetbalfestivals.
Op 10 juni a.s. vindt het Leeuwinnen Voetbalfestival plaats bij voetbalvereniging RKSV Nuenen. De activiteit vindt plaats op de accommodatie van onze vereniging RKSV Nuenen, van 11.00 tot 15.00 uur.

Schrijf je in
Wees er snel bij want per activiteit is er plaats voor ongeveer 100 meiden. Deelname is helemaal gratis!
Klik op onderstaande link en schrijf je samen met je vriendinnen in en ga met ons mee op jacht naar een dag vol voetbalplezier!