Miguel van den Dungen verlaat eind van seizoen RKSV Nuenen

Na een samenwerkingsperiode van 4 jaar heeft onze hoofdtrainer Miguel van den Dungen dinsdagavond aan de selectie van de RKSV Nuenen medegedeeld dat hij na dit seizoen de vereniging gaat verlaten. Met Miguel kunnen wij terugkijken op een mooie en succesvolle periode.
In een rumoerige tijd werd hij aangesteld en hij wist dat jaar plezier en rust terug te brengen binnen de selectie. Het seizoen daarop werd het kampioenschap behaald en volgde promotie naar de Hoofdklasse. Vorig seizoen heeft ons 1e elftal lang meegestreden voor de bovenste plaatsen, wisten onze mannen zich voor het eerst in de clubhistorie te plaatsen voor de grote KNVB-beker en als kroon op zijn werk werd Miguel mede genomineerd als ‘Beste Amateurtrainer van Nederland’.
Het huidige seizoen is wat moeizaam begonnen, maar ondertussen is de aansluiting met de middenmoot gemaakt en is de volgende ronde van de beker bereikt.

Onder Miguel hebben veel jeugdspelers hun debuut gemaakt in het 1e elftal en verschillenden zijn  hier ondertussen een vaste waarde geworden.
Wij zijn Miguel enorm dankbaar voor de prettige samenwerking en voor zijn positieve bijdrage in de afgelopen periode en we wensen hem veel succes bij het vinden van een nieuwe club.

De komende tijd zal gezocht worden naar een nieuwe hoofdtrainer.