Energiedirect.nl nieuwe sponsor met ledenvoordeel

Hoofdsponsor van PSV wil ook actief worden in het amateurvoetbal.

Door bemiddeling via kledingsponsor PSV Fanstore is RKSV Nuenen in contact gekomen met enegiedirect.nl. Waarmee recent een sponsorcontract is aangegaan.

Naast een vast sponsorbedrag per jaar biedt energiedirect.nl een leuke besparing op de energierekening aan aan leden van RKSV Nuenen. Ook zal Energiedirect.nl tijdens diverse evenementen op het sportpark ludieke acties houden. Recent voorbeeld hiervan was de bitterballenactie tijdens de wedstrijd Nuenen 1 tegen Gemert. Met deze ballen werd bij de toeschouwers positief gescoord.

Extraatje voor de club

Voor elk afgesloten energiecontract stort Energiedirect.nl  extra geld in de clubkas van RKSV Nuenen. Een heuse WIN-WIN situatie dus voor de leden én de club.

Kijk eens op de pagina aanbiedingen voor leden  en laat direct een persoonlijk voordeel uitrekenen. Wie weet kunt u besparen op uw energierekening!