Nieuwe sponsor The Yellow Rabbit

De stichting vrienden RKSV Nuenen is blij een nieuwe sponsor te kunnen verwelkomen. Onderstaand een korte introductie van het bedrijf.

In het groene hart van Nuenen bevindt zich sinds kort een klein stukje goud uit de Aziatische keuken :

“ The Yellow Rabbit “

Bij dit specialiteitenrestaurant kan genoten worden van authentieke Aziatische “dim sums” uit de zuidelijke Chinese keuken; verse Japanse sushi en traditionele Indonesische saté.
De ervaren gastheer Peter van den Luitgaarden kon zijn wens,een Aziatisch Dim Sum restaurant starten in zijn woonplaats, verwezenlijken op een van de mooiste locaties aan het park in Nuenen.
Ook de leden en de sponsors van RKSV Nuenen zijn hier van harte welkom voor een culinair avondje uit.

Welkom als sponsor van RKSV Nuenen.