RKSV Nuenen over op ADIDAS

Na de afgelopen jaren in NIKE gevoetbald te hebben gaat de RKSV Nuenen vanaf dit seizoen 2019/2020 over op ADIDAS.
Omdat NIKE het beroemde groen witte voetbalshirt uit de collectie verwijderde, zag de club zich gedwongen om een andere weg in te slaan.

Bij ADIDAS vonden zij een passend alternatief en voetbalt de GEHELE club vanaf dit seizoen 2019/2020 in een nieuwe ADIDAS outfit.

Voor zowel de mannen, als voor de vrouwen is een schitterend shirt voorhanden. Zie hieronder de afbeeldingen. Als klap op de vuurpijl zullen ALLE voetballende leden een Short en Kousen in hun team tas terugvinden zodat we allemaal dit seizoen starten in deze schitterende ADIDAS outfit.

Ook in het winkeltje zal ADIDAS te vinden zijn. Alle artikelen van NIKE zijn vervangen door een ADIDAS alternatief voor nóg scherpere prijzen. Zelfs voor de vrouwen zijn er nu diverse items beschikbaar. Wij beseffen dat de wijziging vrij abrupt is doorgevoerd en begrijpen volledig dat de NIKE kleding het komende jaar gewoon te gebruiken is voor trainingen van de RKSV Nuenen

Voor het volledige assortiment check op de website onze SHOP via de link http://www.rksvnuenen.nl/winkel/