Schäfer Notarissen Internationaal U17 Toernooi ’17

Schafer

Met trots presenteren wij het deelnemersveld van alweer de 12e editie van het Schäfer Notarissen Internationaal U17 Toernooi. Sinds 2006 nemen op Hemelvaartsdag talentvolle voetballers uit Nederland, België, Duitsland maar ook uit andere delen uit de wereld, deel aan dit prestigieuze toernooi. Een toernooi dat opnieuw mogelijk gemaakt wordt door de  hoofdsponsor van dit toernooi Schäfer Notarissen en door een groot aantal sub-sponsoren.

De complete Belgische top zal dit jaar acte de présence geven; Club Brugge, Anderlecht, KRC Genk en AA Gent zijn hierbij prachtige namen. Uit Duitsland ontvangen we Fortuna Düsseldorf, de finalist van het afgelopen jaar. Uit Brazilië komt voor de vijfde keer Desportivo Brasil, een opleidingsclub uit de regio Sao Paulo. Zij wonnen het toernooi inmiddels drie keer. FC Groningen, ADO den Haag, AZ, en FC Eindhoven sturen hun talenten ook dit jaar weer naar Sportpark Oude Landen. Natuurlijk krijgen ook de regionale talenten hun kans. Zowel  RKSV Nuenen als een regio team  met talenten uit de regio Eindhoven / Helmond krijgen de gelegenheid te ruiken aan dit hoge niveau.

Bekende profvoetballers die in het verleden speelden op dit toernooi zijn onder andere; Julian Draxler (speler van het toernooi in 2010), Charly Musonda Jr (2012) en Wout Faes (2014). Recentelijk werd bekend dat de speler van het toernooi van de afgelopen 2 jaar, Mauro Jr van Desportivo Brasil, voor PSV gaat uitkomen.

Special Talents

Het Schäfer Notarissen U17 Internationaal Toernooi trekt deze editie samen op  met de Stichting Special Talents. Een nobel initiatief voor kinderen die, om wat voor reden dan ook, niet terecht kunnen bij een reguliere voetbalvereniging en zich ook niet thuis voelen in het G-voetbal.

Al met al een uitgelezen mogelijkheid om op Hemelvaart 25 Mei 2017 ,de talenten van de toekomst te bekijken.

Het toernooi start om 10.00 uur.

club brugge Deportivo_Brazil  FCGroningen   ADO    Anderlecht   AZ

Fortuna rksvbrabant    KRC GenkaaGentlogo-fce

facebookteken Volg onze Facebookpagina https://www.facebook.com/SchafernotarissenIU17T/