3 juni Schäfer Notarissen Internationale U17 toernooi

Met trots presenteren wij het deelnemersveld van alweer de 13e editie van het Schäfer Notarissen Internationaal U17 Toernooi. Sinds 2006 nemen talentvolle voetballers, deel aan dit prestigieuze toernooi. Een toernooi dat opnieuw mogelijk gemaakt wordt door de hoofdsponsor van dit toernooi Schäfer Notarissen en door een groot aantal sub-sponsoren.

Uit Brazilië nemen dit keer twee teams deel te weten Red Bull Brasil en America Mineiro.   Naast deze twee topteams begroeten wij FC Groningen, ADO den Haag, Vitesse, Willem II en FC Eindhoven. Zij sturen hun talenten ook dit jaar weer naar Sportpark Oude Landen. Natuurlijk ontbreekt de RKSV Nuenen niet op dit toernooi dat deze keer voor het eerst acht teams telt.

Bekende profvoetballers die in het verleden speelden op dit toernooi zijn onder andere; Julian Draxler (speler van het toernooi in 2010), Charly Musonda Jr (2012) en Wout Faes (2014). Ook Mauro Junior (foto), de balvaardige Braziliaan die dit jaar zijn debuut maakt in PSV 1, nam eerder deel aan het toernooi en werd twee keer speler van het toernooi.

Het Schäfer Notarissen U17 Internationaal Toernooi trekt ook deze editie weer samen op  met de Stichting Special Talents. Een mooi initiatief voor kinderen die, om wat voor reden dan ook, niet terecht kunnen bij een reguliere voetbalvereniging en zich ook niet thuis voelen in het G-voetbal.

Al met al een uitgelezen mogelijkheid om op zondag 3 juni 2018, de talenten van de toekomst te bekijken.Het toernooi start om 10.30 uur. Entree 5,- voor volwassen en 2,50 voor Kinderen en 65+

Toernooidag Zondag 3 Juni 2018           Website U17 Toernooi