Sint en piet bezoeken jeugd RKSV Nuenen

Woensdag 28 november brachten sint en piet een bezoek aan de jongste jeugd van RKSV Nuenen. Spelers en speelsters van de categorieën Sport en Spel, Onder 8 en Onder 9 werden verrast met leuke activiteiten, gave kado’s en heel veel lekkers.

Sinterklaas op bezoek bij minipupillen Sport en Spel
Bij binnenkomst in de mooi versierde kantine, kregen de kinderen een broodje knakworst waarna ze naar hun schoen vlogen, die ze eerder die week mochten zetten. Nadat er heel hard werd gezongen en gedanst, maakte Sinterklaas zijn entree en nam hij plaats op zijn stoel. Één voor één riep hij de teams naar voren. Hij maakte een praatje met de spelers en speelsters van ieder team en hij maakte daarbij de nodige grapjes.

Pietentraining voor JO8 en JO9
Spelers en speelsters van JO8 en JO9 hadden een pietentraining waaraan echte voetbalpieten meededen. Die dachten dat ze veel beter waren dan Ronaldo, maar in werkelijkheid konden ze er niet veel van. Gezellig waren ze wel! Tijdens de training kreeg ieder team een brief van de sint, met tips waarmee ze hem konden vinden. Sint had zich namelijk verstopt in het clubhuis. Toen hij eenmaal gevonden was, maakte hij een praatje met de spelers, speelsters en trainers. Daarna overhandigde hij een zak met kado’s en nodigde de teams uit voor een broodje knakworst en ranja in de kantine.

Kado’s en lekkers
Nadat elk team een zak met kado’s van sint had gekregen en ranja had gedronken, mocht iedereen ein-de-lijk de cadeautjes openmaken. Voor ieder team was er een professionele bidon-houder met bidons voor trainingen en wedstrijden. Ook kreeg iedereen een leuk balspel én heel veel lekkers. Bedankt Sinterklaasje!

Deze geslaagde avond was mogelijk dankzij het enthousiasme en de inzet van de organisatie en een aantal andere mensen. Daarom een GROTE dankjewel aan:

• Marinke & Mellanie
  • De club