Sinterklaas brengt bezoek aan jongste jeugd RKSV Nuenen

Op woensdag 29 november heeft Sinterklaas met een aantal pieten een bezoek gebracht aan de jongste jeugd van RKSV Nuenen. Spelers en speelsters van de categorieën Sport en Spel, Onder 8 en Onder 9 hadden een persoonlijke uitnodiging van dribbelpiet voor deze activiteit ontvangen.

Een lege schoen?
Bij binnenkomst in de kantine vlogen de kinderen naar hun schoen die ze eerder die week hadden mogen zetten. Ze waren dan ook ietwat teleurgesteld toen ze zagen dat de schoenen helemaal niet waren gevuld met lekkers… Een miscommunicatie tussen de pieten bleek het te zijn. Het probleem werd opgelost door de kinderen een schoen op hun hoofd te laten zetten en deze vervolgens vol te laten strooien door de pieten.

Elk team bij de Sint
Nadat er heel hard werd gezongen, maakte Sinterklaas zijn entree en nam hij plaats op zijn stoel. Één voor één riep hij de teams naar voren. Hij maakte een praatje met de spelers en speelsters van ieder team en had vaak nog een paar goede voetbaltips voor ze. De sint stak het overigens niet onder stoelen of banken dat hij een groot fan is van Real Madrid. De winnaars van de kleurwedstrijd mochten uit de zak van Sinterklaas een leuk presentje grabbelen.

Lekkers en cadeau
Nadat alle kinderen van een piet verfrissende ranja en heerlijke chips hadden gekregen, mochten eindelijk door de trainers de cadeautjes uit de jute zak worden gehaald. Voor iedereen was er een handige voetbalschoenentas, gevuld met stuiter putty én heel veel lekkers. Dank u wel Sinterklaasje!

Sponsors bedankt!
De leuke avond is mogelijk gemaakt door de club en een aantal sponsors. Bedankt Jumbo Kernkwartier, D&J Workwear, Supportersclub en Bart & Marina!