Nieuws van St. Vrienden RKSV Nuenen : ” Rondje Nuenen “

Afgelopen vrijdag heeft de businessclub van RKSV Nuenen wederom een nieuwe activiteit voor sponsors toegevoegd aan haar evenementenkalender 2019:

” EEN RONDJE NUENEN “.

Met ter beschikking gestelde limousines van zowel Volvo van Roosmalen,Best als van Jansen Kerres, Nuenen, werden een 30-tal sponsors comfortabel vervoerd naar :
A. Jansen BV, Helmond en vervolgens naar Brover Bedrijfswageninrichting, Geldrop.

Beide succesvolle bedrijven lieten de sponsors kennis maken met hun bedrijfsactiviteiten en hun unieke formules.
Trots dat dergelijke inspirerende ondernemers ook bereid zijn RKSV Nuenen financieel te ondersteunen.
De directies van beide bedrijven, Toon Jansen en Frank Verkuylen werden ter plekke gehuldigd door de voorzitter van de Stichting, Antonie Fransen, voor hun jarenlange trouwe sponsoring.
Een zeer leerzame en vooral gezellige middag, zeker voor herhaling vatbaar!

Stichting Vrienden RKSV Nuenen.