Nieuws van Stichting Vrienden RKSV Nuenen

SPONSORCOMMISSIE TIMMERT AAN DE WEG !

Onlangs is door de Sponsorcommissie besloten het zakelijk netwerken in een relaxte omgeving, het sponsorhome, meer vorm te geven.

Gisteren is hiervoor de aftrap gegeven en kunnen we terugblikken op een zeer geslaagde bijeenkomst. Veel nieuwe sponsorgezichten en uiteraard de vaste “crew “ konden we verwelkomen in het sponsorhome. De vóór beschouwing van Jan Poortvliet, vanuit de organisatie spelen, kon helaas niet met een winnend resultaat van ons 1e elftal worden afgesloten.

In de rust werden 3 langjarige sponsors ( Verkeersopleiding Kriegenbergh, Autobedrijf van den Wildenberg en A. van Hout) gehuldigd en toegesproken door de voorzitter van de Stichting Antonie Franssen. Ook de komende thuiswedstrijden zullen meerdere sponsors in het zonnetje worden gezet.

Mark Elbers oogstte met zijn optreden na afloop van de wedstrijd veel bewondering en zorgde voor een perfecte sfeer onder de sponsors en verdere aanwezigen. Kortom, een geslaagde middag, waarbij de “ nieuwe formule “ de komende thuiswedstrijden verder zal worden vorm gegeven.