Woensdagmiddagtraining

RKSV Nuenen geeft spelers van Sport en Spel in de categorie O7 (geboortejaar 2011) de mogelijkheid om naast de trainingen op zaterdagochtend ook op woensdagmiddag te trainen.

Deze extra buitentrainingen vinden iedere woensdag van 17.00 tot 18.00 uur plaats op het hoofdveld van sportpark Oude Landen. Iedere week is er een warming-up, worden technische oefeningen gedaan, wordt er afgewerkt op doel en worden er partijtjes gespeeld. Kortom, veel voetbalplezier! Professioneel voetbaltrainer Nyron Wau leidt de trainingen en wordt hierbij begeleid door andere teamtrainers, jeugdspelers of ouders. Het team JO8-4 neemt ook deel aan deze training.

Het is niet verplicht om aan deze extra trainingen mee te doen. Echter, als je besluit om jouw kind hieraan deel te laten nemen, wordt verwacht dat hij of zij in principe ook iedere week aanwezig is. De exacte trainingsdagen lees je terug in het seizoensprogramma.

Wil jouw kind ook deelnemen aan de trainingen op woensdagmiddag? Neem dan contact op met Nicole Kierkels, Coördinator Sport en Spel. Stuur een mail naar sportenspel@rksvnuenen.nl of bel 06 12 84 66 99.

Deelnemers:

SemToorman
FlorisPrins
Casvan Stiphout
TuurViergever
LisaAntonissen
MeesBrunsting
SamiSchoenmakers
ThomasMaathuis
FeddeDebets
OmolaPhilippen
Milanvan Bergen
Frederiquevan Gemert
MilanDekkers

 

RKSV Nuenen
Sportpark Oude Landen
Pastoorsmast 14
5673 TD Nuenen

Postadres:
RKSV Nuenen
Postbus 199
5670 AD Nuenen

Telefoon: 040-2833254
040-2833944
KNVB Nummer:
BB-JG-55E