Supportersclub RKSV Nuenen

De supportersclub wil ook in het komende jaar RKSV Nuenen ondersteunen. Doelstellingen van de supportersclub zijn o.a.:

• Het verstrekken van consumptiebonnen aan kampioenteams van de senioren en het overhandigen van een aandenken aan de  kampioenteams (voor- en najaar) bij de jeugd tijdens de kampioenen huldigingsdag;
  • het geven van financiële bijdrages aan activiteiten van de jeugdafdelingen, zoals bijvoorbeeld jeugdkampen en de sinterklaasmiddag;
  • incidenteel ondersteuning busvervoer bij vervoer naar verre uitwedstrijden;
  • het organiseren van de ‘rik avonden’ die (al jarenlang) in de winter gehouden worden.

Om bovengenoemde activiteiten te kunnen voortzetten, is de supportersclub afhankelijk van financiële steun.

Word lid,  ieder bedrag is van harte welkom, het lidmaatschap bedraagt minimaal € 10,00 per persoon.

Je kunt je HIER aanmelden als lid van de Supportersclub.