Toernooicommissie zoekt versterking

Elk jaar organiseert de toernooicommissie weer tal van leuke en sportief uitdagende toernooien voor de jeugd t/m JO15. Deze toernooien staan elk jaar weer garant voor prachtige voetbaldagen en veel plezier voor onze jeugd en teams van andere clubs. Wij verwelkomen dan ook elk jaar weer teams van heinde en verre die bij ons willen komen spelen.

Het organiseren van deze toernooien kost uiteraard de nodige inspanning. Vanwege het succes van onze toernooien. zijn wij op daarom op zoek naar versterking van het team met enkele enthousiaste personen.

Denk jij erover om iets binnen de club te doen? Vind jij het leuk om voor de jeugd toernooitjes te helpen organiseren en te draaien? Dan ben jij degene die wij zoeken! Neem snel contact op met ons voor meer informatie of je aanmelding. Dat kan heel eenvoudig door te mailen naar thuis-toernooien@rksvnuenen.nl.

Tot gauw!

Edwin, Tonny, Ilse