Toernooireglement JO9, JO11, JO13 en JO15 regulier

Toernooireglement

• Het toernooi wordt gespeeld conform de reglementen zoals samengesteld door de KNVB.
  • De wedstrijden duren 15 minuten.
  • De scheidsrechters starten de wedstrijd na het centraal gegeven beginsignaal.
  • De scheidsrechters fluiten de wedstrijd af na het centraal gegeven eindsignaal. Let op: de wedstrijd is pas afgelopen als de scheidsrechter deze heeft afgefloten!
  • Wees op tijd met het team op het veld!!
    Een team dat 3 minuten of meer later dan het startsignaal aantreedt of geheel niet opdaagt, verliest de wedstrijd met 3-0. Zulks ter beoordeling van de scheidsrechter.
  • Er wordt niet van speelhelft gewisseld.
  • Er mag onbeperkt gewisseld worden gedurende de wedstrijd.
  • Tegen scheidsrechterlijke beslissingen kan niet worden geprotesteerd.
  • De eindscore in rangschikking in de poule is als volgt:
    • Het aantal behaalde punten: 3 punten bij winst; 1 punt bij gelijkspel; 0 punten bij verlies.
    • Doelsaldo
    • Meeste doelpunten voor.
    • Onderling resultaat
    • Penalty’s (eerst serie van 5, als nodig daarna 1 om 1 tot beslissing valt).
    • Penalty’s idem bij gelijke stand in kruisfinales en finale.
    • In alle andere gevallen beslist de toernooiorganisatie.
  • Binnen de afrastering bevinden zich alleen spelers en begeleiders van de op dat moment spelende teams, scheidsrechters en medewerkers van de toernooiorganisatie.
  • Teams die op dat moment niet spelen, bevinden zich gedurende de lopende wedstrijd buiten de afrasteringen.
  • Ouders en overige belangstellenden de jeugdvoetballers bijven van buiten de afrasteringen gadeslaan, aanmoedigen, foto’s maken enz.

Huishoudelijk reglement

ENTREE/TOEGANG

De toegang tot het sportpark is voor iedereen gratis. Ouders, familie en vrienden zijn hartelijk welkom om hun ploeg aan te moedigen.

KLEEDKAMERS

Elk team krijgt een kleedkamer toegewezen. Deze informatie wordt op de toernooidag op een overzichtslijst bij de accommodatiebeheerder aangegeven. Daarnaast zal per kleedkamer aangegeven staan welk(e) team(s) in de kleedkamer zit(ten).

Laat nooit waardevolle spullen achter in de kleedkamers! RKSV Nuenen is niet aansprakelijk voor diefstal of vermissing van spullen die in de kleedkamer zijn achtergelaten.

OUDERS EN ANDERE SUPPORTERS

We verzoeken ouders en overige supporters vriendelijk om achter de hekken van de kunstgrasvelden te blijven. Uiteraard mag u als ouder de kinderen aanmoedigen, maar laat graag alleen sportiviteit uit uw stem blijken. Toon in houding en gedrag de kinderen wat sportief gedrag en respect op en om het veld betekent.

NIET-SPELENDE TEAMS

Teams die op dat moment geen wedstrijd spelen, bevinden zich evenals de supporters achterde afscheiding. De teamleiders wordt verzocht erop toe te zien dat de teamleden het veld pas betreden nadat de scheidsrechter de lopende wedstrijd op het veld heeft afgefloten.

SCHEIDSRECHTERS

Alle wedstrijden staan onder leiding van scheidsrechters aangesteld door de toernooi-organisatie.

WEDSTRIJD SECRETARIAAT

Het wedstrijdsecretariaat bevindt zich bij de ingang van het kleedkameraccommodatie.

EHBO

Er is een medische ruimte aanwezig in de accommodatie. Hiervoor kan desgewenst gebruik van worden gemaakt. Indien mogelijk is er een EHBO-er aanwezig.