Trainingen t/m einde seizoen

Maandag 3 April is gestart met de renovatie van natuurgrasveld 6 en de keepershoek. Deze velden kunnen niet meer gebruikt worden voor trainingen, inlopen en wedstrijden en zijn buiten gebruik tot het volgende seizoen. De vaste en losse doelen zijn verwijderd.
De teams die gepland staan voor trainingen op veld 6, kunnen trainen op veld 5 zo lang het licht is. Graag niet in de doelgebieden trainen.

Er mag onder geen enkele voorwaarde op veld 3 getraind worden.

De grasvelden 3 en 5 gaan op maandag 11 juni a.s. in onderhoud en kunnen dan niet meer gebruikt worden tot volgend seizoen. 11 Juni a.s. komt ook het regulier trainingsschema te vervallen. Dit betekent dat er vrijdag 8 juni voor het laatst regulier getraind kan worden.

De thuistoernooien die na 10 juni georganiseerd worden, zullen alleen op kunstgras gespeeld worden. Met ingang van Maandag 25 juni is het sportpark gesloten.

Wedstrijdbureau & Beheer