Wassen bij CarPro Carwash

Club Actie! RKSV Nuenen wast bij CarPro!

CarPro Carwash, een van onze sponsoren, biedt ons, buiten de standaard sponsoring, een unieke Clubpas aan! Hiermee genereren we extra sponsorgeld  voor de club! Een leuke actie, onze auto wassen we tenslotte allemaal!

Hoe werkt het?

• Voor alle leden van RKSV Nuenen (of ouders van) is een unieke RKSV Nuenen Clubpas beschikbaar. De Clubpas is gratis verkrijgbaar op zaterdag van 10 tot 14 uur bij Het Winkeltje, op de eerste verdieping van’ Sportpark’Oude Landen’.
  • Met deze pas kunt je je auto wassen in de luxe indoor carwash van CarPro Nuenen & Helmond en profiteren van een vaste korting! dit kan zowel met als zonder opwaardering, bij pin of cash betaling!
  • Naast je eigen korting, spek je bij iedere wasbeurt bij CarPro, de clubkas van RKSV Nuenen! Want bij iedere wassing gaat een bedrag naar de club!

Verder kun je bij CarPro Carwash  na iedere wasbeurtgratis overdekt stofzuigen en de bandenspanning controleren.

Er zijn ook doekenautomaten aanwezig en een mattenwasser!

Bij opwaardering van de Clubpas bij CarPro verdien je bovendien een extra gratis bonus!

Met een inlogcode (verkrijgbaar bij de kassa) kun je de nieuwe Clubpas online activeren en opwaarderen! (Zie www.carpro.nl)

• CarPro is 7 dagen per week geopend, vanaf 8.00 uur (zondag 10.00 uur)
  • Nagenoeg geen wachttijden!

Ben je al in bezit van een CarPro Waspas en heb je daar nog een tegoed op staan? Dit tegoed kun je gewoon opmaken en bij de wasstraat een inlogcode vragen waarmee je nieuwe Clubpas online  activeert en opwaardeert. Wil je meteen de clubkas spekken, dan kun je bij CarPro Carwash jouw tegoed op de nieuwe RKSV Nuenen Clubpas zetten! Dit kan echter niet aan de kassa in de wasstraat! Neem hiervoor contact op met: Johnny Crooymans     nuenen@carpro.nl  of Esther van Kemenade   office@carpro.nl

CarPro Nuenen, Collseweg 22, te Nuenen & CarPro Helmond, Europaweg 152, te Helmond

CRP 070 CarPro adv web RKSV Nuenen b