Win een compleet verzorgde clinic bij PSV voor jouw team!

Eerder maakten wij al trots de samenwerking tussen RKSV Nuenen en energiedirect.nl bekend. Samen is het product Energie van de Club ontworpen. Een voordelig energiecontract, waarbij jij gebruik mag maken van ledenvoordeel en je club een financieel extraatje krijgt.

Op zaterdag 21 april is onze sponsor energiedirect.nl te gast op ons sportpark. Zij zullen deze dag iedereen die interesse heeft in Energie van de Club helpen met het doen van een vergelijking of met het beantwoorden van al je vragen. Van 08:00 tot 16:00 vind je ze in het winkeltje. Ben je geïnteresseerd? Neem dan je jaarrekening mee en kom dan zeker even langs.

Energiedirect.nl betaalt namelijk voor iedereen deze dag de eventuele opzegvergoeding terug. Overstappen is dus echt voor iedereen mogelijk!

Win een compleet verzorgde clinic op de Herdgang
Om de samenwerking tussen RKSV Nuenen en energiedirect.nl te vieren geeft energiedirect.nl een compleet verzorgde clinic door PSV-jeugdtrainers weg. Het elftal dat zaterdag de meeste vergelijkingen laat doen zal een middag in de watten worden gelegd op de Herdgang.
De medewerkers van energiedirect.nl zullen de tussenstand bijhouden. Een vergelijking houdt in dat energiedirect.nl speciaal voor jou uitzoekt hoeveel je maandelijks zou gaan besparen bij een overstap. Als vanzelfsprekend is een vergelijking altijd compleet vrijblijvend.

Voor meer informatie over groene stroom: www.energiedirect.nl/rksvnuenen