• Beste O11/O10/O9-speler/speelster en ouders/verzorgers,

De planning voor de 27e editie van het O10/O11-kamp was grotendeels klaar maar zoals ook hier heeft het Covid19 virus alles flink in de war geschopt. Dus dit jaar geen O10/O11-kamp in juni maar een editie aan het einde van de herfstvakantie. Hopelijk dat de situatie dan weer een stuk normaler is dan nu. En omdat dan het nieuwe seizoen al begonnen is willen we de huidige O11 groep niet teleurstellen en mogen zij gewoon mee doen aan dit fantastische kamp evenals de dan nieuwe O10 groep.

Afgelopen jaar in juni was het wederom een geslaagd O11/O10 kamp, dat zullen de ruim 60 deelnemers die toen zijn meegegaan bevestigen.

Dus huidige O11/O10/O9-speler/speelster, doe mee op dit fantastische kamp!!

Dit jaar zijn we te gast bij Brabantbos Lodge Groepsaccomodatie in Lierop.

Voor meer info over deze prachtige locatie zie: www.brabantbos.nl.

Heb je zin in een spannend voetbalkamp met veel spellen, laat naar bed, veel spanning en sensatie en natuurlijk ook lekker eten, verzorgd door ons kook team, geef je dan snel op.

Wil je mee? Stuur dan een mail naar: supportersclub@rksvnuenen.nl.

Erbij vermelden: je naam, je team én gsm-nummer ouder/verzorger.

Alle deelnemers zullen worden verdeeld over ‘gelijkwaardige’ groepen, in principe kom je dus niet bij je eigen teamspelers in de groep.

De kosten voor dit driedaagse voetbalkamp zijn per kind 40,00 euro.

U kunt dit overmaken op NL86 RABO 0159 7243 33  t.a.v. G. van Leenders onder vermelding van “voetbalkamp 2020” én de naam en het team van uw kind. Graag overmaken vóór 15 augustus 2020.

Oh ja, het kamp wordt nu gehouden op:

vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020. (laatste weekend van herfstvakantie)

Verdere info krijg je ongeveer 1 á 2 weken voor aanvang van het kamp.

Heb je nog vragen, bel of mail dan naar Gerton van Leenders:

M 06 – 26 174 374 óf supportersclub@rksvnuenen.nl.