• Aanbiedingen voor onze leden

• Anytime Fitness

Anytime Fitness Nuenen is de enige sportschool in Nuenen, waar je 24/7 kunt sporten.
    Naast onze vestiging in  Nuenen zijn er nog ruim 3500 andere vestigingen in de wereld waar je gebruik van kunt maken.
    Je kunt bij Anytime Fitness onbeperkt deelnemen aan (virtuele) groepslessen en we hebben persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan.

Word je als RKSV Nuenen lid, lid van Anytime Fitness, dan mag je op vertoon van je ledenpas twee maanden gratis sporten en hoef je geen inschrijfgeld te betalen.

Twijfel je of fitness wel bij je drukke voetballeven past, vraag dan eerst een gratis zeven dagen pas aan.
    Wij zijn te vinden in het centrum van Nuenen in de oude bibliotheek.

Viktor en Wolde, manager Anytime Fitness

• Verkeersopleiding Kriegenbergh

ACTIE VAN  VERKEERSOPLEIDING KRIEGENBERGH

MET DEZE ACTIE KRIJG JE ZELF EEN GEDEGEN RIJOPLEIDING VOOR AUTO OF MOTOR EN LAAT JE
    ONZE VERENIGING MEEPROFITEREN:

Bij elke afgesloten pakket kun je aangeven dat je de RKSV Nuenen laat meeprofiteren! BOVAG
    verkeersopleiding Kriegenbergh steunt jouw vereniging namelijk met € 25,- als je bij hen een motor- of autopakket afsluit.  Verkeersopleiding Kriegenbergh heeft al meer dan 40 jaar een prima reputatie in de regio en hoge
    succes score. Het BOVAG certificaat en de gekwalificeerde instructeurs staan garant voor een prima opleiding.
    Bij het afsluiten van een pakket geef je aan dat je de RKSV Nuenen wilt steunen en jouw club
    profiteert mee van deze actie.