• Algemene Leden Vergadering RKSV Nuenen:
    Maandag 8 november 2021
    Kantine op Sportpark Oude Landen.
    Opening 20.00 uur
    Sluiting 22.00 uur

De agenda voor deze Algemene Ledenvergadering volgt nog.

Alle leden zijn welkom om deze vergadering bij te wonen, vanaf 16 jaar heeft ieder lid stemrecht. Ook ouders zijn natuurlijk van harte welkom om  deze vergadering bij te wonen.

Kun je niet aanwezig zijn maar wil jij je stem niet verloren laten gaan. Machtig dan een stemgerechtigd lid van zestien jaar of ouder schriftelijk door een volmacht.
    Een daartoe gemachtigd lid kan, naast zijn eigen stem, dan maximaal namens één stemgerechtigd lid, als gevolmachtigde voor een stemgerechtigd lid stemmen.
    De volmacht, met een kopie van een geldig legitimatiebewijs, moet voor aanvang van de vergadering  aan de secretaris van de vergadering worden overhandigd.

OP GROND VAN DE HUIDIGE CORONAMAATREGELEN ZIJN ER GEEN BEPERKINGEN M.B.T. HET AANTAL BEZOEKERS.

LET OP      LET OP      LET OP     LET OP     LET OP

WEL ZULLEN WE DE VERPLICHTE CORONACHECK UITVOEREN.
    VIA DE CORONA CHECK APP + IDENTITEISBEWIJS
    OF VIA EEN PAPIEREN BEWIJS + IDENTITEITSBEIJS
    OF VIA EEN BEWIJS VAN EEN NEGATIEVE TEST + IDENTITEITSBEWIJS
    KUN JE LATEN ZIEN DAT JE GEVACCINEERD OF GETEST BENT

De stukken voor deze Algemene Ledenvergadering zijn
    vanaf 14 dagen voor de vergaderdatum beschikbaar
    en zijn bij de secretaris op te vragen secretaris@rksvnuenen.nl

Voor een goed verloop van de vergadering en het kunnen geven van antwoorden verzoeken wij u de vragen uiterlijk 5 november 2021 schriftelijk in te dienen bij de secretaris secretaris@rksvnuenen.nl
    Vragen die tijdens de vergadering gesteld worden zullen zo spoedig mogelijk na de vergadering beantwoord worden.

Bestuur RKSV Nuenen.

Denk mee en stem mee over onze mooie club
    Hou maandag 8 november 2021 vrij in uw agenda