• Beste leden, ouders/verzorgers, supporters en iedereen die RKSV Nuenen een warm hart toedraagt.

  Het Corona-virus heeft ook op onze vereniging een zware impact. Competities liggen stil, er zijn geen trainingen, geen Sport-en-Spel, geen Special Talents, geen Walking Football, de kantine is dicht en het Sportpark is gesloten. 

  Dit is natuurlijk ontzettend jammer voor iedereen die bij RKSV Nuenen betrokken is, de voetballers, de vrijwilligers en de trainers. In het weekend  kunnen we onze trouwe supporters en onze gewaardeerde sponsoren niet ontvangen. Dit zal in ieder geval tot 6 april zo blijven en het is zeker niet uitgesloten dat deze periode langer gaat duren. Dus op vragen over hoe en wanneer de competitie weer gaat starten en wanneer er weer getraind kan gaan worden kunnen wij op dit moment ook geen antwoord geven. Wij zijn hierover wel in zeer nauw contact met de KNVB. RKSV Nuenen volgt de richtlijnen van de overheid, het NOC-NSF en de KNVB waarbij de gezondheid van onze leden, sponsoren en begeleiders, trainers en bezoekers absolute prioriteit heeft. Daarom willen we ook nog een keer erop wijzen dat, hoe fijn en leuk het blijft om een balletje te trappen, dat helaas niet mag op ons sportpark in deze tijd. Politie en BOA’s houden hier toezicht op en kunnen verbaliserend optreden.

  Ons bestuur probeert in deze fase waarin we fysieke contacten zoveel mogelijk willen vermijden, toch op een goede manier tot besluitvorming te komen. Afhankelijk van de verschillende scenario’s hebben en zullen wij u tijdig informeren via onze bekende kanalen. Social media, Sportlink en per mail. Daarnaast  kunt ons altijd bereiken per telefoon of per mail als u persoonlijke vragen heeft.

  Ondanks alle beperkingen blijven wij toch actief bezig met voorbereidingen en plannen voor de periode na opheffing van de strenge maatregelen en wij kijken positief naar het nieuwe seizoen. Onze stafleden zijn druk bezig met de indelingen van spelers, trainers, trainingsschema, etc, zodat honderden voetballiefhebbers een vliegende start kunnen maken. Wij zijn verheugd om te kunnen mededelen dat de slechte kunstgrasvelden 2 en 4 in de zomer vernieuwd zullen worden.

  Verder wordt er op dit moment gewerkt aan het opzetten van een webshop voor voetbalkleding in samenwerking met onze nieuwe partner 100% Football, het opzetten van een E-Sport activiteit binnen onze club, de mogelijkheid voor het opzetten van een Sport-BSO in ons clubgebouw wordt onderzocht en we zijn aan het bekijken of in de zomermaanden eventueel extra activiteiten gepland kunnen worden.

  Het zal duidelijk zijn dat deze periode forse negatieve financiële consequenties heeft voor onze club, denk daarbij bijvoorbeeld aan het wegvallen van de inkomsten uit de kantine. Wij onderzoeken op dit moment alle mogelijkheden om financiële compensatie te krijgen, zowel via de overheid, de KNVB en het NOC-NSF. Op dit moment is hier nog weinig duidelijkheid over.

  Wij hopen dat u dan ook in deze lastige periode achter RKSV Nuenen blijven staan. Ook onze gewaardeerde sponsoren maken zware tijden door, wij roepen dan ook iedereen op om hen zoveel mogelijk te steunen.

  Het allerbelangrijkste is dat iedereen gezond blijft en dat wij elkaar binnenkort weer allemaal kunnen ontmoeten op ons sportpark.

  Het bestuur van RKSV Nuenen