• Afgelopen donderdag heeft het bestuur van de Coöperatie Connect Assuradeuren U.A., en Veldsink de overgang van Connect Assuradeuren naar Veldsink Groep per 1 januari 2021 officieel gemaakt door het zetten van de handtekeningen van Cees Bennis en Jan Veldsink.

  In 2002 hebben 13 kantoren, samen met Cees Bennis, Connect Assuradeuren opgericht als volmachtbedrijf. Inmiddels is Connect een echte allround serviceprovider met 24 aangesloten kantoren, 38 miljoen aan volmachtpremies en een uitgekiend breed dienstenpalet.

  Om de aangesloten assurantiekantoren en de medewerkers meer zekerheid en continuïteit te kunnen bieden, gingen bestuur en directie op zoek naar een sterke, toekomstbestendige partner. Deze vonden ze in het familiebedrijf Veldsink Groep.

  Vanwege de specifieke dienstverlening zal Connect binnen Veldsink Groep zelfstandig verder gaan als VCN-Connect, naast serviceprovider VCN Verzekeringen en VCN Hypotheek Service.

  De huidige 38 medewerkers en de directeur Cees Bennis blijven hun werkzaamheden in Wognum voortzetten. Voor de klanten en relaties van Connect blijft daarmee het contact ongewijzigd.

  Familiebedrijf Veldsink Groep zet sterk in op haar zelfstandigheid en onafhankelijkheid. Deze overname maakt het dienstenpakket van de serviceprovider nog uitgebreider en zorgt ervoor dat ze een steeds groter deel van het intermediair kan ontzorgen.

  Tot de Groep behoren ook Veldsink Advies, NBG, Van Bruggen Adviesgroep en Assist Verzuim.