• Corona Protocol RKSV Nuenen

• Coronaprotocol RKSV Nuenen update                                                         [per 06-10-2020]

Geen publiek bij sportactiviteiten en sluiting kantine en Sponsorhome.

Met ingang van 29 september heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd naar aanleiding van de verder oplopende aantallen besmettingen. Deze maatregelen hebben ook voor de sport in het algemeen en ook voor onze club opnieuw forse impact.

Het goede nieuws is dat we kunnen blijven voetballen en trainen! Wedstrijden en competities gaan gewoon door. Iedereen kan dus blijven genieten van zijn sport.

Helaas zal dit zonder publiek moeten. Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s en andere bezoekers mogen het sportpark niet betreden. Ook zal onze kantine en sponsorhome gesloten zijn.

Verder zijn de volgende afspraken gemaakt:

Doordeweekse dagen:

-ook doordeweeks bij trainingen is geen publiek toegestaan; dit geldt ook voor ouders/verzorgers/opa’s en oma’s die hun kind naar de training brengen; kinderen worden bij de poort afgezet;

-voor Sport-en-Spel en Special Talents geldt een uitzondering, hierbij mag maximaal 1 ouder per kind langs de lijn aanwezig zijn;

-Op trainingsdagen blijven de kleedkamers vooralsnog dicht
    -maximaal 2 trainers en 1 leider per team

-omdat niet op alle dagen stewards aanwezig kunnen zijn, zullen wij monitoren of iedereen zich aan de geldende regels houdt; mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij strengere maatregelen moeten treffen met als uiterste consequentie sluiting van het sportpark.

Zaterdagen:

-op zaterdagen zijn de kleedkamers open maar teams blijven in de rust buiten op het veld.
    -Er is gelegenheid tot douchen.
    -Op zaterdagen gaat de fietspoort volledig dicht ivm gering verkeer
    - In de weekenden blijven de spreekkamer en de businessruimte vooralsnog dicht
    - Geblesseerde spelers zijn welkom om de thuiswedstrijden bij te wonen (echter zonder ouders/aanhang)
    - Het sportpark gaat op wedstrijddagen vrijwel direct na de laatste wedstrijd dicht:
      houd er bij late uitwedstrijden dus rekening mee dat je bij terugkeer evt niet meer bij je fiets kunt

Zondagen:

-de kleedkamers zijn open maar teams blijven in de rust buiten op het veld;
    -er is geen drank beschikbaar voor de spelers (Thee)
    -Er is gelegenheid tot douchen.
    -de fietspoort aan de Oude Landen is de hele dag dicht.
    -In de weekenden blijven de spreekkamer en de businessruimte vooralsnog dicht
    -Geblesseerde spelers zijn welkom om de thuiswedstrijden bij te wonen (echter zonder ouders/aanhang)

Bezoekende en uitspelende teams:

-voor bezoekende jeugdteams zijn maximaal 6 chauffeurs per team toegestaan op ons sportpark.
    -Toiletten zijn voor de chauffeurs beschikbaar in de kleedaccomodatie

-omgekeerd geldt deze richtlijn ook voor onze eigen uitspelende teams, wel is hierbij het protocol van de tegenstander leidend. Teams dienen dit zelf te checken.

Nuenen 1 en Vrouwen 1

-voor onze eigen teams geldt dat alleen vrijwilligers met een directe functie/taak rondom de wedstrijden zijn toegestaan; op deze regel kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden;

-voor de tegenstanders van Nuenen 1 en Vrouwen 1 zijn alleen de teams plus hun vaste begeleiding welkom; voor het bestuur van de tegenstander wordt geen ontvangst ingericht.