• De eerste trainingen voor het komend seizoen zijn weer begonnen. Inmiddels is het definitieve trainingschema gemaakt wat m.i.v. vandaag 5-9-2022 ingaat.

Met ingang van heden geldt het definitieve trainingsschema (5-9) wat via de "knop" onder dit bericht te bekijken is.

LET OP: er wordt m.i.v. vandaag (5-9) getraind volgens het normale trainingschema.

Ondanks de droogte van afgelopen tijd zijn het natuurgrasveld 6 en keepershoek beschikbaar voor trainingen en wedstrijden. We verzoeken jullie de 16 mtr gebieden op veld 6 niet te gebruiken met trainingen.

Natuurgrasvelden 3 en 5

De velden 3 en 5 zijn met hekken en linten afgezet. Ze mogen niet betreden worden. Door de langdurige droogte en hoge temperaturen zijn ze nog niet klaar voor gebruik. Er wordt alles in het werk gesteld om ze beschikbaar te krijgen, maar we hebben hulp van het weer nodig.  Deze 2 velden komen in het weekend van 8 oktober in gebruik alleen voor wedstrijden van de jeugd.

We vragen jullie medewerking om niet op deze velden te gaan lopen en een balletje te trappen.

Wedstrijdburo & Beheer

Definitief Trainingsschema 2022-2023