• Hedenmorgen wilden we de kunstgrasvelden gaan vegen om ze weer in goede staat te brengen na de hevige regenval van afgelopen vrijdag waarbij kurk / rubber van de mat is gelopen door de vele regen. Gezien het feit dat de doelen niet van de velden verwijderd waren na de training hebben we dit niet gedaan.

We konstateren vaak de volgende zaken na de trainingen :

- doelen worden na de training niet opgeruimd gevolg er wordt geen onderhoud gepleegd waardoor de kwaliteit van de matteen achteruit gaat.

- door het gesleep met doelen over de hekken naar andere velden is her en der het hekwerk om de velden beschadigd cq defect.

- de poorten van de velden staan meestal open wat betekent dat de infill (o.a bij regen) van het veld gaat. De vereniging heeft de plicht en verantwoording dat infilll niet buiten het veld en in het riool komt. Daarom hebben we vorige zomer kantplanken rondom de kunstgrasvelden laten monteren om dit tegen te gaan.

Gezien bovenstaande doen we een dringend beroep op de trainers spelers en leiders om zich te houden aan de volgende regels:

- Niet meer met de doelen van 3 5 en 7 mtr slepen over de velden. Er zijn karren voor de verschillende doelen beschikbaar, gebruik ze ook om de doelen erop te zetten. Zet de kleine 2 mtr goals weer terug in de ruimte onder de tribune na gebruik.

- Alleen de doelen die op het veld staan gebruiken en na de trainingen opbergen op de daarvoor bestemde vakken.

- Niet meer de doelen van het ene naar het andere veld verplaatsen en zeker niet over de hekken.

- Na de trainingen en wedstrijden de poorten om de velden te sluiten, zodat de infill op het veld blijft.

Indien iedereen zijn steentje bijdraagt, kunnen we zorgen dat de kunstgrasvelden in een goede conditie, het hekwerk en de doelen heel blijven tegen zo laag moglijke kosten.

De kosten van onderhoud aan de velden, reparaties hekwerk en doelen, betalen we met zijn allen vanuit de contribuitie van de vereniging.

Graag jullie medewerking om het sportpark in een goede conditie te houden zodat iedereen met plezier het spelletje kan beoefenen.

Wedstrijdbureau & Beheer