• Genson komt met ODAVI likeur, gin, low-gin en bubbles

  De ‘verloren’ aardbeien en frambozen van de Genson Group vinden nu hun weg naar een heerlijke likeur, gin, low-gin en bubbles, die onder de naam ODAVI op de markt worden gebracht.

  ODAVI is voor de bekende telers uit het Brabantse Sint-Oedenrode een volgende stap in de verduurzaming van hun bedrijf en het tegengaan van verspilling. Bovenal echter proef je de passie voor hun aardbeien en frambozen terug in de verrukkelijke fruitsmaken van de ODAVI likeur, gins en de bubbles. Heerlijk om puur te drinken, on the rocks of te mixen in cocktails.

  Halve eeuw familiebedrijf
  Genson Group is toonaangevend in de opkweek en teelt van zachtfruit planten, aardbeien, frambozen en prei. Klanten van over de hele wereld vinden hun weg naar Sint-Oedenrode, waar al sinds de zestiger jaren aardbeien en aardbeiplanten worden geteeld. Onder de naam Genson Fresh Fruits & Vegetables produceert het bedrijf onder meer aardbeien en frambozen. Genson gaat in alles voor eersteklas fruit en groenten van topkwaliteit. Niet voor niets is het bedrijf al jarenlang een belangrijke leverancier van Albert Heijn.

  Duurzaamheid en circulariteit
  Innovaties op het gebied van duurzaamheid en circulariteit worden door Genson Group op de voet gevolgd, onderzocht in samenwerkingsverbanden met onder meer universiteiten en waar toepasbaar omarmd. Zo loopt het bedrijf voorop in automatisering en robotisering, en zoekt het naar biologische oplossingen voor gewasbescherming. Ook wordt er volop gebruik gemaakt van groene stroom, door het plaatsen van zonnepanelen op de loodsen. Bovendien beschikt het over een eigen circulair watersysteem, voor het zuiveren en hergebruiken van water en de opvang van regenwater.

  ODAVI likeur, gin, low-gin en bubbles
  Niet voor niets dus dat Genson een paar jaar geleden op zoek ging naar een duurzame manier voor het verwerken van een deel van hun aardbeien en frambozen. Het kleine percentage dat nét niet helemaal voldoet aan de eerste klasse eisen voor de supermarkten. Omdat ze iets te klein, te groot of van afwijkende vorm zijn. Maar natuurlijk nog altijd wel vol smaak! En nu, na jaren van ontwikkeling met een ambachtelijke distillateur en wijnmaker, proeven, proeven en nog eens proeven, presenteert het bedrijf als Genson Lost Fruits: ODAVI likeur, gin, low-gin en bubbles.

  Het verhaal van ODA
  ODAVI is losjes gebaseerd op de bekende Sint-Oedenrode legende van de Schotse blinde koningsdochter ODA, met een knipoog naar het Franse eau de vie. Het lekkerste fruit en de natuurlijke ingrediënten in de dranken zijn een feest voor de smaakpapillen. Lekker puur, on the rocks of in je favoriete cocktail. De prachtige flessen met gouden opdruk zijn bovendien een lust voor het oog.

  Meer weten over ODAVI?
  De Genson telers zijn apetrots op hun heerlijke ODAVI likeur, gin, low-gin en bubbles. Wil jij kennismaken met ODAVI of meer weten? Neem dan contact op met Marie-louise Raats via info@odavi.nl of kijk voor alle informatie op www.odavi.nl.