• Zoals bekend is half mei gestart met het groot onderhoud van de natuurgrasvelden 3 en 5.De planning ziet er als volgt uit:

Velden 3 en 5 : gestart; afhankelijk van het weer zijn de velden ca. 3 maanden buiten gebruik

Veld 6 en keepershoek : vandaag 13-6-2022 is men gestart met jaarlijks onderhoud : velden  afhankelijk van het weer ca. 3 mnd buiten gebruik.

Gevolgen: velden zijn buiten gebruik en mogen niet meer betreden worden tot na verwachting eind Augustus 2022 zodat ze weer in goede conditie zijn voor het nieuwe seizoen. (Tijdsduur is afhankelijk van weersituatie  en daardoor groei van het gras)

Vanaf vandaag zijn alleen nog de 3 kunstgrasvelden beschikbaar voor trainingen wedstrijden en toernooien.

Wedstrijdbureau & Beheer