• Informatie voor leden

Contributie per 01-07-2019

Op basis van automatische incasso:

• De contributie voor senioren leden bedraagt: € 250,- Selectieteams heren en Dames: € 270.-
    • De contributie voor jeugdleden bedraagt: € 178,-
    • De contributie voor de selectie teams jeugd (JO19-1, JO17-1, JO17-2, JO15-1, JO15-2, JO13-1, JO13-2, JO11-1, JO11-2, JO10-1, JO10-2, JO9-1, JO9-2, JO8-1 en JO8-2) bedraagt € 189,-
    • Alleen trainende leden en Oldstars betalen € 102,- per seizoen
    • Niet spelende leden betalen € 56,- per seizoen

De contributie moet vooraf voor een heel jaar betaald te worden,  bij tussentijdse opzegging vindt geen restitutie plaats. Bij betaling anders dan via automatische incasso,  geldt een toeslag van € 7,50.

Het inschrijfgeld bij een nieuw lidmaatschap, bedraagt € 15,- .

Actieve/spelende leden die het hele seizoen een vrijwilligersfunctie vervullen, ontvangen na afloop van het seizoen een terugbetaling van € 40,-

Emailadres: ledenadministratie@rksvnuenen.nl

Stoppen als lid
    Klik hier om af te melden

Meldingsformulier

Wij als vereniging streven sportief gedrag na. Graag verzoeken we je dan te melden als er iets is gebeurd of juist iets niet gedaan wordt. Dit kan via bijgaand formulier waar ook een toelichting vermeld is wat het bestuur hiermede wil bereiken. Zie hieronder het "Meldingsformulier gedrag"

• RKSV Nuenen clubkleding

• Wedstrijdshirt Heren
  • Wedstrijdshirt Dames
  • Wedstrijd Short
  • Wedstrijd Sokken
  • Kleding RKSV Nuenen
    Voetballen bij de RKSV Nuenen gebeurt in verplicht gestelde kleding. ‘RKSV Nuenen’ broekjes en ‘RKSV Nuenen’ sokken zijn  verkrijgbaar via de webshop. Wedstrijdshirts worden door de club in bruikleen gegeven.
    Verder is er in de webshop diverse trainingskleding en andere sportkleding verkrijgbaar eventueel met logo en initialen.

• Mijn gegevens

Login om mijn gegevens te zien
  • Mijn financielegegevens

Deze wedstrijd bestaat niet (meer)