• Staat jouw kind van vier jaar ’s ochtends op met een voetbal en zou je hem of haar graag laten voetballen bij onze club? Heeft jouw buurmeisje binnenkort alle zwemdiploma’s op zak en mag zij dan ‘eindelijk’ op voetbal? Of twijfelt jouw neefje juist nog tussen hockey, judo, tennis en voetbal? Begin maart gaat de tweede helft van het buitenseizoen van Sport en Spel van start. Dat is dus een mooi moment om in te stromen of om een aantal proeftrainingen te volgen. Kinderen profiteren nu van een gratis kennismakingsperiode van maar liefst drie maanden. Bij Sport en Spel is plaats voor jongens en meisjes die geboren zijn in het jaar 2013, 2014 of 2015.

    Sport en Spel

    Bij Sport en Spel, speciaal voor kinderen tot en met zes jaar, maken jongens en meisjes op een leuke manier kennis met de voetbalsport, spelplezier en ontwikkeling van het kind staan altijd voorop. In kleine teams, met teamnamen als FC Barcelona, PSV en Real Madrid, leren kinderen de bal beheersen en krijgen ze inzicht in het spel. Ze leren onder meer dribbelen, schieten, passen en verdedigen. En uiteraard eindigt iedere training met een echt partijtje!

    Meer informatie

    Voetbal is voor iedereen, dus kinderen van elk niveau zijn welkom. Wil jouw kind komen proeftrainee of ken je iemand die haar of zijn kind voetbal wil laten ontdekken? Stuur dan even een berichtje naar Nicole Kierkels, coördinator Sport en Spel: sportenspel@rksvnuenen.nl en vermeld daarin de naam van het kind en zijn of haar geboortedatum.