• RKSV Nuenen heeft een sponsorovereenkomst gesloten met  J en L administratie en advies uit Nuenen. J en L verbindt zich voor drie seizoenen aan RKSV Nuenen en wordt onder meer zichtbaar via de trainingskleding van de teams JO10-2 en JO9-1. 

  Zichtbaar

  J en L heeft grote ambities en wil meer zichtbaar zijn, zegt eigenaar Yvonne van der Venne. ”Onze naamsbekendheid in Nuenen willen we verder uitbreiden. We denken dat deze samenwerking daaraan kan bijdragen. En daarnaast is het ontzettend mooi om die kleine mannen met ons logo op het veld achter een bal aan te zien rennen.” Guus en Rijk, de twee zonen van Yvonne en haar levenspartner Kristian Looijmans, spelen in de door J en L gesponsorde teams.

  J en L bestaat 15 jaar

  Deze week viert J en L administratie en advies samen met klanten, medewerkers en interim professionals haar 15-jarig bestaan. Dat doen ze op vrijdag 30 september met een gezellige borrel in hun splinternieuwe en moderne kantoor aan Berg 5e in het centrum van Nuenen. Kristian startte het bedrijf 15 jaar geleden. In 2018 stapte Yvonne, doorgewinterde financieel professional én ondernemersdochter in. Inmiddels bestaat het team van J en L uit zeven enthousiaste vaste en interim professionals. Sinds kort maakt RKSV-vrijwilliger Robert Prast ook deel uit van het vaste team.

  Over J en L

  J en L is een modern administratiekantoor waar zowel zzp’ers als mkb’ers en zorgt ervoor dat de ondernemer zich kan focussen op waar hij of zij goed in is. Zo nemen ze de administratie, belastingzaken of salarisverwerking uit handen. Voor de ondernemer is Yvonne of een collega ook echt een klankbord en adviseur en denken ze graag mee over de koers van hun klant. Daarnaast is het ook mogelijk om bij J en L een parttime- of interim boekhouder/controller in te huren. Handig als een bedrijf op structurele basis financiële hulp nodig heeft maar niet voldoende werk voor een vaste kracht heeft. Of als er tijdelijke vervanging van een medewerker nodig is.

  Benieuwd of J en L ook iets voor jouw onderneming kan betekenen? Bel dan met Yvonne van der Venne: 06-41 18 41 88.