• Afgelopen zaterdag speelde het Nederlands elftal voor de kwalificatie van het WK-2022 in het PSV-stadion tegen Montenegro.

ING-Bank, hoofdsponsor van de KNVB, had voor deze wedstrijd 15 ere-tribune kaarten beschikbaar gesteld aan RKSV Nuenen.

Vanuit de Sponsorcommissie is aan de Jeugdcommissie gevraagd of dit een leuk idee was om hier een jeugdteam mee te verrassen!

Natuurlijk heeft de Jeugdcommissie dit initiatief met open armen ontvangen. Na een loting was onze JO11-3 de gelukkige!

De JO11-3 was natuurlijk zéér verrast en héél blij dat zij naar deze prachtige wedstrijd mochten gaan.

Ze hebben er zeer van genoten, de sfeer was fantastich. De uitslag kon niet beter, een klinkende 4-0 overwinning.

De JO11-3 wil hierbij de ING bedanken voor de prachtige avond en belevenis. En natuurlijk ook onze Sponsorcommissie.

Super! Bedankt! Bijgaand nog enkele foto's van de JO11-3.