• Algemene informatie over kleding

Kleding RKSV Nuenen
    Voetballen bij de RKSV Nuenen gebeurt in verplicht gestelde kleding. ‘RKSV Nuenen’ broekjes en ‘RKSV Nuenen’ sokken zijn  verkrijgbaar via de webshop. Wedstrijdshirts worden door de club in bruikleen gegeven.
    Verder is er in de webshop diverse trainingskleding en andere sportkleding verkrijgbaar eventueel met logo en initialen.

• Wassen van de wedstrijdshirts

Alle wedstrijd shirts worden op de club gewassen.

Patrick Sanders is dagelijks bezig met het wassen van alle wedstrijdshirts, een hele klus.

• Wedstrijd kleding RKSV Nuenen

Naast de webshop waar jullie broekjes sokken en andere kleding kunnen bestellen is er ook een interne kleding commissie die de administratie rondom de teamtassen regelt.

Alle vragen rondom de wedstrijdshirts zoals kapotte kleding, verkeerde maten, missende kleding etc. kunnen verlopen via deze kleding commissie.

Stuur een mailtje naar:     kleding@rksvnuenen.nl  en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Heb je vragen over bestellingen / leveringen op de webshop, neem dan contact op met 100% Football

• Wedstrijdshirt Vrouwen
  • Uit tenue

Uittenue's zijn alleen beschikbaar voor Nuenen 1, Nuenen O23, Vrouwen 1, Vrouwen 2, JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13-1

• Wedstrijdkleding keepers

Voor keepers is een keepershirt beschikbaar met broekje en sokken.
    Het keeperstenue wordt momenteel samengesteld omdat de oranje en blauwe sets niet meer leverbaar zijn.

Voor vragen over wedstrijdkleding keepers, stuur een mailtje naar kleding@rksvnuenen.nl

• Trainingskleding

Het advies is te trainen met de groene trainingstop, zwarte short en zwarte sokken.
    Het trainingstenue is alleen verplicht voor selectie teams van de RKSV Nuenen

• Coachjassen

Het is mogelijk om een coachjas te bestellen met RKSV Nuenen logo wanneer je leider/trainer bent van een RKSV Nuenen team.
    Hiervoor wordt een eigen bijdrage gevraagd van 30 euro.

Stuur een mail naar:   kleding@rksvnuenen.nl

De jas is verkrijgbaar in de maten S t/m 3XL.

Zolang de vooraad strekt

• Ophalen teamtassen

De teamtassen voor de wedstrijden op zaterdag kunnen opgehaald worden bij de wasruimte in de accomodatie.

Let op, het is mogelijk dat je vroeg moet vertrekken naar uitwedstrijden en dat de wasruimte nog niet open is.
    Zorg ervoor dat je det teamtas dan bijvoorbeeld op donderdag of vrijdag ophaalt om problemen te voorkomen.