• Koploper Baronie maatje te groot voor Nuenen
  Nuenen is in eigen huis met 0-3 onderuit gegaan tegen koploper Baronie. De score had nog hoger uit kunnen vallen, want de bezoekers benutten twee strafschoppen niet.

  Stan Schrijen 19-09-21, 17:24
  Nuenen speelde een uitstekend eerste half uur en dat zorgde voor steeds meer onvrede bij Baronie. Roy Olislagers zag in de elfde minuut een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel, na een geweldige aanval met een hoofdrol voor Matt Bolhuis.


  Baronie kwam beter in de wedstrijd en sloeg in de 37ste en 38ste minuut genadeloos toe door twee goals te maken. Acht minuten na rust viel ook de 0-3 en was de wedstrijd gespeeld. Nuenen slaagde er wel in de schade te beperken tot drie tegengoals.

  Zowel in de 58ste als 82ste minuut ging de bal op de stip voor Baronie, maar gescoord werd er niet. De eerste poging eindigde op de lat, de tweede ging via de vingertoppen van doelman Jeroen Keeris binnen, maar werd vanwege te vroeg inlopen alsnog afgekeurd.

  Opstelling Nuenen: Keeris; Maas (45. Belle), Verkuyl, Wapenaar, Teunissen (74. Gielis); De Jonge (46. Sanders), Ketelaars; Olislagers, Bolhuis (57. Cuenca), Van Rooij (74. Craenen); Van den Broek.