• Geachte leden,

vanaf begin van dit seizoen is het winkeltje gesloten en is onze kleding alleen nog verkrijgbaar via de webshop op onze site.
    Veel leden hebben deze weg gevonden. Echter op dit moment zijn er een aantal items in bepaalde maten NIET leverbaar.
    Onze leverancier 100% Football probeert op allerlei manieren aan voorraad te komen echter lukt dit momenteel zeer moeizaam.
    De leveringsproblemen zijn waarschijnlijk een gevolg van de Corona perikelen die momenteel onze maatschappij in zijn grip heeft.
    Ook sokken in bepaalde kleine maten zijn niet leverbaar. 100% Football heeft een alternatief in het wit (geen adidas) die als alternatief kan dienen.

Wij hopen op jullie begrip en zien dat 100% Football er alles aan doet om eenieder te bedienen.

Bestuur RKSV Nuenen