• Nuenen heeft goede zaken gedaan door thuis met 2-0 van Longa’30 te winnen. De groenwitten hadden weinig te duchten van de ploeg uit Lichtenvoorde.

Na een goede openingsfase duurde het tot de 33ste minuut voordat Nuenen op voorsprong kwam. Aanvoerder Max Verkuyl kopte een corner op doel, in de rebound was Antoni Forner Cuenca, die speelde in plaats van de geblesseerde Matt Bolhuis, de meest alerte en daardoor kon de Spanjaard voor 1-0 zorgen.
    Twee minuten later was het weer raak. Sil Sanders timede het best bij weer een hoekschop en knikte de 2-0 tegen de touwen. Ook voor de middenvelder was het zijn eerste basisplaats van het seizoen.

Daarna kwam de voorsprong van Nuenen niet meer in gevaar. De bezoekers gaven totaal niet thuis, waardoor de equipe van trainer Maurice Verberne de wedstrijd eenvoudig uit kon spelen en de tweede overwinning van het seizoen mag bijschrijven.

Nuenen: Keeris; Belle (73. Craenen), Verkuyl, Wapenaar, Teunissen; Ketelaars, Sanders; Olislagers, Cuenca, Van Rooij; Van den Broek