• RKSV Nuenen heeft de spelersselectie nagenoeg rond. Een vijftal speelsters vertrekken naar een ander club of stoppen met voetballen, anderen komen naar Sportpark “De Oude Landen”. Het jonge talent Nina van Oorschot maakt de overstap van de jongens van Stiphout Vooruit en Kim Uneken komt van OJC Rosmalen waar ze in VR1 speelde.

    RKSV Nuenen gaat aankomend seizoen wederom met 3 seniorenteams de competitie in. Het vaandelteam van de vrouwen zal uitkomen in de Hoofdklasse. VR2 zal minimaal uit gaan komen in de 2e klasse, wat mogelijk nog 1e klasse kan worden. RKSV Nuenen heeft bij de KNVB de aanvraag ingediend om met VR2 te promoveren, om haar spelers de juiste weerstand te bieden. Met de bekendmaking van de regels van de KNVB is VR2 nu officieel als nr1 geëindigd in haar competitie. RKSV Nuenen VR3 zal vooralsnog starten in de 5e klasse. Onder leiding van Bonne Beenen en Eric Borninkhof zal het nieuwe VR3 gevormd worden door de huidige MO19 en de huidige VR3.

    Zoek je een prestatieve uitdaging, niveau 2e klasse of hoger of wil je op dit niveau blijven spelen/keepen? Wil jij instromen in ons jonge VR3? App, bel of mail voor info/training :

    John van der Maat : 06-44824354
    Toon van Griensven : 06-40912225

    jvdmaat@jomajevi.nl