• Vanavond de laatste oefenwedstrijden voor Rksv Nuenen O-23 en 1!
    Beide bij buurman vv Geldrop onder getuige van een redelijk toeschouweraantal.
    O-23 wint met 3-5 en 1 wint met 0-3!
    Klaar voor de start van de competitie?
    Ik denk van wel. Het eerste team, spelend volgens een van tevoren afgesproken tactiek waarin het afwisselend druk zetten en inzakken een rol speelt ,geeft weinig weg en profiteert van de ruimte die het krijgt.
    Wibe van Rooy en Jamey Raas scoren in de eerste helft en Joey Maas bepaalt de eindstand in de tweede helft. Ik twijfel of tegenstander Geldrop representatief is voor de tegenstanders in de Hoofdklasse maar het was van onze kant een redelijke pot voetbal met snel combinatievoetbal waarbij Matt Bolhuis en Wiebe van Rooy de uitblinkers waren. De vleugelspelers van vv Geldrop hadden geen enkele kans tegen onze snelle backs Davey Bokhoven en Janic Teunissen en het centrale duo Marcel Kittel en Jordi Wapenaar speelden een degelijke wedstrijd.
    Het lijkt erop dat de gehele ploeg fit aan de competitie kan gaan beginnen.
    De voorbereiding duurde lang en was intensief. Er zijn links en rechts wat kleine pijntjes maar niets serieus.
    As zondag wacht Halsteren hopelijk een mooie pot op de Oude Landen in Nuenen.