• Beste O12/O11/10-speler/speelster en ouders/verzorgers,

De planning voor de 27e editie van het O10/O11-kamp was grotendeels klaar maar zoals ook hier heeft het Covid19 virus alles flink in de war geschopt. Dus dit jaar was er geen O10/O11-kamp in juni maar komt er een editie aan het einde van de herfstvakantie. En omdat het nieuwe seizoen al begonnen is willen we de oude O11 groep niet teleurstellen en mogen zij gewoon mee doen aan dit fantastische kamp evenals de huidige O10 en O11 groep.

Vorig jaar in juni was het wederom een geslaagd O11/O10 kamp, dat zullen de ruim 60 deelnemers die toen zijn meegegaan bevestigen.

Dus huidige O12/O11/1O-speler/speelster, doe mee op dit fantastische kamp!!

Eind oktober zijn we te gast bij Brabantbos Lodge Groepsaccomodatie in Lierop.

Voor meer info over deze prachtige locatie zie: www.brabantbos.nl.

Heb je zin in een spannend voetbalkamp met veel spellen, laat naar bed, veel spanning en sensatie en natuurlijk ook lekker eten, verzorgd door ons kook team, geef je dan snel op.

Wil je mee? Stuur dan een mail naar: supportersclub@rksvnuenen.nl.

Erbij vermelden: je naam, je team én gsm-nummer ouder/verzorger.

Alle deelnemers zullen worden verdeeld over ‘gelijkwaardige’ groepen, in principe kom je dus niet bij je eigen teamspelers in de groep.

De kosten voor dit driedaagse voetbalkamp zijn per kind € 40,00 .

U kunt dit overmaken op NL86 RABO 0159 7243 33  t.a.v. G. van Leenders onder vermelding van “voetbalkamp 2020” én de naam en het team van uw kind. Graag overmaken vóór 1 oktober 2020.

Oh ja, het kamp wordt nu gehouden op:

vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020. (laatste weekend van herfstvakantie)

Verdere info krijg je ongeveer 1 á 2 weken voor aanvang van het kamp.

Heb je nog vragen, bel of mail dan naar Gerton van Leenders:

M 06 – 26 174 374 óf supportersclub@rksvnuenen.nl.